Slagelse Bowling Club
blank

KOIMAD.dk sponsorerer Slagelse Bowling Club

© Slagelse Bowling Club
Tirsdags træning > Sæsonoversigt / Regler for Klubmesterskab / Regler for 10-kamp
Sæsonoversigt

Tirsdagstræning   2020

Ændringer kan forekomme

Når vi spiller 10-kamp, lotto og præcisionstræning trækker Steen kort til os så vi bliver delt lidt mere ud på banerne

Ved fri træning bestemmer vi selv hvor vi spiller.

27 Klubmesterskab

Forklaring

Hold: H1. = Herrer 1, H2. = Herrer 2, Hold: H3 = Herrer 3, Hold: D1 = Damer, D2 = Damer 2.

Spillermøde: Ligger i starten af træningen fra 19.00 og vil tage ca. 10 min.
Der afholdes flere spillermøder gennem i løbet af sæsonen.

Fri: Her vil der ikke være planlagt noget og det vil være op til den enkelte hvad man vil træne.

Træner: Her vil Carsten, Henrik, Bo og Jakob træne sammen med medlemmerne. Tilmeldingen foregår via skema som hænger på tavlen. Tidsfristet bliver sagt den første trænning, når vi starter op efter sommerferie og juleferie.

Holdkamp: Holdene spiller kamp mod hinanden og der noteres til klubstatistik. Alle kommer på et banesæt.
Bowlingo: Lave færrest kegler, første slag i renden betyder strike, andet slag i renden betyder sparre
300 Nedryk: Der spilles 300 nedrykker. Der trækkes lod om banerne. Indskud 10.- kr., til præmier.

Præmie overrækkelse efter træning:
50 - 30 og 20% til de 3 bedste damer og herrer

Senest opdateret